Tikkie-kunst

Tikkie Kunst – kunst voor een tikkie is de leukste en spannendste manier om betaalbare kunst te kopen of cadeau te doen. Betaal mijn Tikkie en ik maak een smartphoneart-unicum (1/1), speciaal voor jou. Al vanaf €25, inclusief bezorging!

Hoe bestel je Tikkie Kunst?

In een paar simpele stappen haal jij je Tikkie Kunst in huis

  • Druk op het Tikkie-logo hieronder om te starten
  • Vul naar keuze een bedrag tussen de €25 en €750 in
  • Voer bij:+Opmerking toevoegen?je postcode en huisnummer in
  • Reken je tikkie af
  • Houd na zo´n anderhalf week je brievenbus in de gaten
Tikkie Kunst

Vergeet postcode en huisnr niet!

Zie ik je tikkie tegemoet? Dan ga ik voor je aan de slag.

Enkele recente voorbeelden van Tikkie Kunst

Tikkie Kunst - betaalbare kunst aan de muur
Tikkie Kunst 40x40cm canvas
Geschenkidee
Tikkie Kunst op 20x20cm canvas
Tikkie Kunst 13x18cm ingelijste foto
Ingelijste foto: 13x18cm

Kunst naar waarde

Je bepaalt zelf ‘de waarde’ van wat je krijgt, uitgedrukt in de materiaalkeuze en de hoeveelheid tijd die ik aan het kunstwerk kan besteden. Maar ik maak bij ieder tikkie weer nieuw, oorspronkelijk werk, altijd een unicum (1/1), altijd gesigneerd en altijd speciaal voor jou. Onbetaalbaar toch?

Enkele Tikkie Kunst voorbeelden
Enkele voorbeelden van recente Tikkie Kunst

Werkwijze

Grofweg 1/3e van je tikkie besteed ik aan materiaal en verzendkosten, de rest aan de hoeveelheid tijd die ik aan het werk kan besteden.

Hoe hoger de tikkie, hoe groter het formaat en chiquer het materiaal (ingelijste foto-canvas-plexiglas etc) en: hoe langduriger en uitgebreider mijn werkzaamheden eraan.

Maar: altijd gesigneerd, altijd een unicum en altijd voor jou alleen.

Poserend met een Tikkie Kunstwerk op canvas, nav een €100-tikkie

#TikkieVanGogh: altijd uniek

Of je nu €750 of €25 betaalt, je krijgt altijd een gesigneerd werk in een oplage van één. Ik houd me alleen het recht voor deze werken te publiceren op Social Media (nooit als bestand, altijd als gefotografeerd object zoals het naar je toe komt) en nodig je van harte uit dat ook te doen, met de hashtag: #TikkieVanGogh.

Tikkie-kunst als cadeautje

Wil je iemand verrassen met kunst aan huis? Vul diens initiaal/initialen en/of achternaam bij postcode en huisnr in bij: “Opmerking toevoegen?”. Is daar geen ruimte meer voor, mail me met betreffende naam en adres en ik stuur je een Tikkie.

Vergeet postcode en huisnr niet!

Smartphone art, betaalbare kunst

Hieronder mijn nieuwste werken in mijn etalage bij Werk aan de Muur. Leuker (en goedkoper) is het werk rechtstreeks bij mij te kopen, dan wordt het werk gesigneerd, genummerd, of is zelfs als unicum (1/1) verkrijgbaar. Dit geldt vooralsnog alleen voor vierkante kunstwerken en in drie uitvoeringen. Lees er hier alles over.