Tikkie-kunst

Kunst voor een Tikkie

Wie betaalt bepaalt, heet het. En met Tikkie-kunst doet dit opgeld: u stuurt mij een Tikkie en u ontvangt een uniek kunstwerk. Al vanaf €5!

Kunst naar waarde

U bepaalt ‘de waarde’ van wat u krijgt, uitgedrukt in de materiaalkeuze en de hoeveelheid tijd die ik aan het kunstwerk kan besteden. Maar ik maak bij ieder tikkie nieuw werk, altijd in een oplage van 1/1 en gesigneerd. Onbetaalbaar toch?

Hoe?

Het werkt heel eenvoudig. Open de Tikkie-link hieronder, vul een bedrag tussen de €5 en €750 in en vul bij: “+Opmerking toevoegen?” uw postcode en huisnummer in. Reken vervolgens uw Tikkie af, wacht een aantal dagen, et voilà: kunst in de bus.

Tikkielink

Hier kun je betalen voor Tikkie Kunst: https://tikkie.me/pay/2luaf21ni5ac9dfn8j1e Deze link is geldig t/m 4 juli

Advies nodig, of vragen? Stuur een mailtje.

Voorbeeld van enkele oude werken op 20x20cm canvas

Werkwijze

Het begint met losse prints met een kleurenprinter, naarmate het bedrag hoger wordt besteed ik meer tijd aan het werk en experimenteer ik met extra printlagen en wordt het chiquer gepresenteerd.

Stijgt het budget verder, dan laat ik het voor u gemaakte werk op andere materialen afdrukken, te beginnen op canvas of acrylglas en uiteindelijk op het schitterende HD Metal. Eerst kleinere, dan grotere formaten. Dit kan tot meer dan een week duren, ik laat ze namelijk eerst naar mij sturen om ze te signeren en stuur ze dan door.

Richting het maximum bedrag ga ik helemaal los: ik heb wat ideeen voor daadwerkelijke collages en andere assemblagetechnieken. Dit kan ook wat langer duren — ik stuur u dan eerst een briefje met de verwachte tijd. Bestel hier direct je Tikkie Kunst.

Poserend met een Tikkie Kunstwerk, nav een €100-tikkie

#TikkieVanGogh: altijd uniek

Of u nu €750 of €5 betaalt, u krijgt altijd een gesigneerd werk in een oplage van één. Ik houd me alleen het recht voor deze werken te publiceren op Social Media en nodig u van harte uit dat ook te doen, met de hashtag: #TikkieVanGogh.

Tikkie-kunst als cadeau

Wilt u iemand verrassen met kunst aan huis? Vul diens initiaal/initialen en/of achternaam bij postcode en huisnr in bij: “Opmerking toevoegen?”. Is daar geen ruimte meer voor, mail me met betreffende naam en adres en ik stuur u een Tikkie.

Advies nodig, of vragen? Stuur een mailtje.

Een Van Gogh aan de muur is niet zo duur

U kunt natuurlijk altijd ook bestaand werk kopen. Mijn beste werk verschijnt gesigneerd en genummerd op verschillende maten op HD Metal bij Gallery Online Art.

Daarnaast verkoop ik ook werk via Werk aan de Muur. Niet gesigneerd, maar wel een ruime keuze aan materialen en formaten.