Tikkie-kunst

Tikkie Kunst – kunst voor een tikkie

De spannendste manier om een uniek kunstwerk te kopen: Tikkie Kunst. Stuur me een Tikkie en ik maak een uniek kunstwerk, speciaal voor jou alleen. Al vanaf €10, inclusief bezorging!

Spannend toch? Net Kopen zonder kijken!

Enkele Tikkie Kunst-voorbeelden

Kunst naar waarde

Je bepaalt zelf ‘de waarde’ van wat je krijgt, uitgedrukt in de materiaalkeuze en de hoeveelheid tijd die ik aan het kunstwerk kan besteden. Maar ik maak bij ieder tikkie altijd nieuw werk, altijd een unicum (1/1), altijd gesigneerd en altijd speciaal voor jou. Onbetaalbaar toch?

Hoe?

Het werkt heel eenvoudig. Open de Tikkie-link hieronder, vul een bedrag tussen de €10 en €750 in en vul bij: “+Opmerking toevoegen?” uw postcode en huisnummer in. Reken vervolgens uw Tikkie af, wacht een dikke week, et voilà: kunst in de bus.

Tikkielink

Klik op deze link voor je tikkie!

Vergeet postcode en huisnr niet!

Zie ik je tikkie tegemoet? Dan ga ik voor je aan de slag.

Vragen? Mail me.

Enkele reguliere werken op 20x20cm canvas

Werkwijze

Grofweg 1/3e van het bedrag besteed ik aan materiaal en verzendkosten, de rest aan de hoeveelheid tijd die ik aan het werk kan besteden.

Hoe hoger de tikkie, hoe hoogwaardiger het medium (reguliere kleurenprint-foto-canvas-plexiglas etc) en hoe zorgvuldiger en uitgebreider mijn werkzaamheden eraan.

Maar: altijd gesigneerd, altijd een unicum en altijd voor jou alleen gemaakt.

Poserend met een Tikkie Kunstwerk op canvas, nav een €100-tikkie

#TikkieVanGogh: altijd uniek

Of je nu €750 of €10 betaalt, je krijgt altijd een gesigneerd werk in een oplage van één. Ik houd me alleen het recht voor deze werken te publiceren op Social Media en nodig u van harte uit dat ook te doen, met de hashtag: #TikkieVanGogh.

Tikkie-kunst als cadeau

Wil je iemand verrassen met kunst aan huis? Vul diens initiaal/initialen en/of achternaam bij postcode en huisnr in bij: “Opmerking toevoegen?”. Is daar geen ruimte meer voor, mail me met betreffende naam en adres en ik stuur je een Tikkie.

Advies nodig, of vragen? Klik op deze alinea voor een mailtje

Een Van Gogh aan de muur is niet zo duur

Je kunt natuurlijk altijd ook bestaand werk kopen. Mijn beste werk verschijnt gesigneerd en genummerd op verschillende maten op HD Metal bij Gallery Online Art.

Daarnaast verkoop ik ook werk via Werk aan de Muur. Niet gesigneerd, maar wel een ruime keuze aan materialen en formaten.