Kantoorkunst

In search of their car (2021)

Mijn digitale kunst hangt her en der in kantoor of wachtkamer en dat is niet verwonderlijk. Kunst leidt niet alleen tot verfraaiing van de werkomgeving an sich, kunst heeft ook een positieve invloed op gezondheid en welbevinden, geeft inspiratie, is imago-bevorderend en kan het werkklimaat niet alleen zichtbaar, maar zelfs hoorbaar verbeteren indien afgedrukt op akoestisch doek.

Kantoorkunst

Voorbeelden van mogelijke Kantoorkunst
Enkele voorbeelden voor mogelijke kantoorkunst

Mijn werk is vaak kleurig, kan zowel opvallen als ook bijna onopgemerkt opgaan in de omgeving, zit vol verborgen symboliek of staat visueel op zichzelf.

Voorbeelden van Cityscapes en bosgrafiek van Ruben van Gogh
Cityscapes en bosgrafiek

Mijn cityscapes en bosgrafiek zijn zeer geschikt voor wachtkamers en ontvangstruimtes, omdat er van alles in te ontdekken valt — zelfs plaatsgebonden elementen als het moet.

In opdracht

Ik werk graag in opdracht. Zoek je oorspronkelijk werk waarin je bepaalde thematiek wilt zien verbeeld, of elementen uit je werkgebied? Ik ga er graag mee aan de slag. Ook collages waarin jij of je werknemers figureren behoren tot de mogelijkheid. Bijzonder voor aan de wand of als relatiegeschenk. Of heb je al eens gedacht aan kunst in je kerstpakket? Over aparte kerstpakketten gesproken.

Van unica tot grote oplages, alles is mogelijk en ik geef daar graag advies in. Zie ook mijn shop.

Vragen? Mail me.

Kunst voor een tikkie

Tikkie Kunst is de spannendste manier om een kunstwerk te kopen, speciaal voor jou gemaakt. Al vanaf €10. Hoe? Lees het hier.

Hieronder mijn nieuwste werken bij Werk aan de Muur: